Veze me vibrim LateToBed

4,730 LEK

Kjo vezë vibruese ka 12 funksione dridhje që mund t’i kontrolloni me telekomandën tuaj wireless. Të dy pjesët kanë materiale të buta dhe me cilësi të lartë për një përdorim të këndshëm. Eggy është madhësia e përsosur, kështu që ju mund ta merrni atë kudo që dëshironi. Një natë e vetme nuk do të jetë më e njëjtë përsëri. Po në lidhje me ngrohjen e gjërave me partnerin tuaj? Hiqni dorë nga telekomanda dhe lini partnerin tuaj të trajtojë funksionin e dridhjeve dhe momentin për t’i shijuar ato.

Mos harroni të pastroni lodrat tuaja para dhe pas çdo përdorimi me ujë të ngrohtë dhe sapun PH neutral dhe ta thani atë me një leckë të pastër të thatë për të zgjatur jetën e saj të dobishme. Përdorni lubrifikantin tuaj të preferuar me bazë uji për një natë shtesë të lagësht.
Features:12 funksione dridhje
Kontroll me telekomandë pa tel
E butë dhe fleksibël
Motori i fuqishëm
i papërshkueshëm nga uji
2 bateri AAA për vezë (nuk përfshihen)
1 bateri AAA për telekomandë (nuk përfshihet)

Availability: Vjen së shpejti SKU: Y-813 Kategori:

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Kjo vezë vibruese ka 12 funksione dridhje që mund t’i kontrolloni me telekomandën tuaj wireless. Të dy pjesët kanë materiale të buta dhe me cilësi të lartë për një përdorim të këndshëm. Eggy është madhësia e përsosur, kështu që ju mund ta merrni atë kudo që dëshironi. Një natë e vetme nuk do të jetë më e njëjtë përsëri. Po në lidhje me ngrohjen e gjërave me partnerin tuaj? Hiqni dorë nga telekomanda dhe lini partnerin tuaj të trajtojë funksionin e dridhjeve dhe momentin për t’i shijuar ato.

Mos harroni të pastroni lodrat tuaja para dhe pas çdo përdorimi me ujë të ngrohtë dhe sapun PH neutral dhe ta thani atë me një leckë të pastër të thatë për të zgjatur jetën e saj të dobishme. Përdorni lubrifikantin tuaj të preferuar me bazë uji për një natë shtesë të lagësht.
Features:12 funksione dridhje
Kontroll me telekomandë pa tel
E butë dhe fleksibël
Motori i fuqishëm
i papërshkueshëm nga uji
2 bateri AAA për vezë (nuk përfshihen)
1 bateri AAA për telekomandë (nuk përfshihet)

Veze me vibrim LateToBed

4,730 LEK

Out of stock