Veze me vibrim Ijoy LoveToy

6,700 LEK

Ky vibrator i ripenisikueshëm i vezëve ka 10 modele të ndryshme valësh dhe pulsesh. Mund të përdoret me ose pa telekomandë.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 4475 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Ky vibrator i ripenisikueshëm i vezëve ka 10 modele të ndryshme valësh dhe pulsesh. Mund të përdoret me ose pa telekomandë. Telekomanda ka nevojë për 2x bateri AAA, megjithatë vibratori i vezëve është i ripenisikueshëm për argëtim të pakufizuar.

Veze me vibrim Ijoy LoveToy

6,700 LEK

In stock