Veze me vibrim CHARISMATIC CELIA

8,600 LEK

Kjo lodër është bërë prej silikoni Ultra Premium dhe ka një formë ovale të lëmuar. Celia ka një pamje me stil dhe të freskët dhe një ngjyrë rozë koral të dallueshme që është e kombinuar me thekse të ngjyrës rozë në telekomandë. Dridhjet mund të rregullohen lehtësisht gjatë përdorimit me telekomandën pa tela që ka një distancë prej 10 metrash. Të dyja vezët dhe telekomanda janë të rimbushshme me kabllon USB-pin të përfshirë. Kapaku i poshtëm i vezës mund të hiqet për penisikim. Funksionimi: Veprim me një buton të vetëm në vezën vibruese. Shtypni gjatë për të ndezur pajisjen, shtypni shkurt për të ndryshuar dridhjet. Telekomanda mund të përdoret sapo të ndizet veza vibruese. Ka 2 butona: një buton energjie për të ndezur dhe fikur telekomandën dhe një buton për të ndryshuar dridhjet. Shtypni këtë buton funksioni për 2 sekonda për të çaktivizuar vezën. Do të kalojë në gjendje gatishmërie. Veza vibruese me telekomandë 7 Ritmet e dridhjeve, 3 shpejtësi dridhjeje Rrip i fortë tërheqës Telekomanda ka një distancë prej 10 metrash I papërshkueshëm nga uji IPX7 USB-i rimbushur me kabllo USB-pin të përfshirë E bërë nga silikoni dhe ABS me veshje PU Koha e penisikimit 1.5 orë Koha e përdorimit 1.5 orë

Availability: Në gjendje SKU: 21805 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Kjo lodër është bërë prej silikoni Ultra Premium dhe ka një formë ovale të lëmuar. Celia ka një pamje me stil dhe të freskët dhe një ngjyrë rozë koral të dallueshme që është e kombinuar me thekse të ngjyrës rozë në telekomandë. Dridhjet mund të rregullohen lehtësisht gjatë përdorimit me telekomandën pa tela që ka një distancë prej 10 metrash. Të dyja vezët dhe telekomanda janë të rimbushshme me kabllon USB-pin të përfshirë. Kapaku i poshtëm i vezës mund të hiqet për penisikim. Funksionimi: Veprim me një buton të vetëm në vezën vibruese. Shtypni gjatë për të ndezur pajisjen, shtypni shkurt për të ndryshuar dridhjet. Telekomanda mund të përdoret sapo të ndizet veza vibruese. Ka 2 butona: një buton energjie për të ndezur dhe fikur telekomandën dhe një buton për të ndryshuar dridhjet. Shtypni këtë buton funksioni për 2 sekonda për të çaktivizuar vezën. Do të kalojë në gjendje gatishmërie. Veza vibruese me telekomandë 7 Ritmet e dridhjeve, 3 shpejtësi dridhjeje Rrip i fortë tërheqës Telekomanda ka një distancë prej 10 metrash I papërshkueshëm nga uji IPX7 USB-i rimbushur me kabllo USB-pin të përfshirë E bërë nga silikoni dhe ABS me veshje PU Koha e penisikimit 1.5 orë Koha e përdorimit 1.5 orë

Veze me vibrim CHARISMATIC CELIA

8,600 LEK

In stock