Mbulese Shale Biciklete me Vibrim

1,200 LEK

Jepini bicikletës në një mënyrë krejt ndryshe! 
Me këtë mbulesë shale biciklete ju do të kaloni në orgazëm teksa jeni duke i dhënë bicikletës, gjë të cilën mund ta keni ëndërruar prej kohësh. Mbulesë e zezë për turne të nxehta ciklistike. Me mbushje nga brenda, me një xhep të vogël për pultin e vibratorit, dhe një vibrator të vogël të integruar nën mbulesë. Me shpejtësi të ndryshme vibrimi, të rregullueshme.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05748560000 Kategori:

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Jepini bicikletës në një mënyrë krejt ndryshe!
Me këtë mbulesë shale biciklete ju do të kaloni në orgazëm teksa jeni duke i dhënë bicikletës, gjë të cilën mund ta keni ëndërruar prej kohësh. Mbulesë e zezë për turne të nxehta ciklistike. Me mbushje nga brenda, me një xhep të vogël për pultin e vibratorit, dhe një vibrator të vogël të integruar nën mbulesë. Me shpejtësi të ndryshme vibrimi, të rregullueshme.

Mbulesa: 30 cm, 21 cm e gjerë.
Pëlhurë jashtë: najlon.

Mbulese Shale Biciklete me Vibrim

Mbulese Shale Biciklete me Vibrim

1,200 LEK

Out of stock