-30%

Vaj Masazhi PJUR Pjur Spa Scentouch Neutral 200 ml

770 LEK

Asnjë aromë. Vetëm kënaqësi e pastër! Pa asnjë ruajtës. Nëse doni të fokusoheni ekskluzivisht në kontakt, ky është locioni për ju. Përbërësit neutralë që ofrojnë një eksperiencë unike.
Nuk ka vaj, nuk le shenja dhe fhishet pa lënë mbetje
Një produkt vegan

Availability: Vjen së shpejti SKU: 13150 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Asnjë aromë. Vetëm kënaqësi e pastër! Pa asnjë ruajtës. Nëse doni të fokusoheni ekskluzivisht në kontakt, ky është locioni për ju. Përbërësit neutralë që ofrojnë një eksperiencë unike.
Nuk ka vaj, nuk le shenja dhe fhishet pa lënë mbetje
Një produkt vegan

Vaj Masazhi PJUR Pjur Spa Scentouch Neutral 200 ml

Vaj Masazhi PJUR Pjur Spa Scentouch Neutral 200 ml

770 LEK

Out of stock