Vaj masazhi Passion Fruit

Vaj masazhi Passion Fruit

1,700 LEK

Kënaquni me partnerin tuaj me këtë xhel masazhesh ngrohës sensual nga INTT. Ajo përmban aromën dhe aromën e mrekullisht të ëmbël të frutave të pasionit, e cila siguron një efekt ngrohës si në lëkurë ashtu edhe në gjuhë. Produkti mund të përdoret si xhel masazhi, por është gjithashtu i përshtatshëm për seks oral.

Availability: ● Vjen së shpejti SKU: MG0006 Kategori: , ,

Përshkrim

Kënaquni me partnerin tuaj me këtë xhel masazhesh ngrohës sensual nga INTT. Ajo përmban aromën dhe aromën e mrekullisht të ëmbël të frutave të pasionit, e cila siguron një efekt ngrohës si në lëkurë ashtu edhe në gjuhë. Produkti mund të përdoret si xhel masazhi, por është gjithashtu i përshtatshëm për seks oral.

You've just added this product to the cart: