Vagine Vulcan Ripe Vagina Vibe

4,300 LEK

Sapo hapet, ky masturbator vaginë është gati për të kryer një akt të vërtetë dashurie. Është i krijuar në një ngjyrë natyrale, prej materiali si lekurë reale, me strukturë stimuluese në brendësi. 6 nivele të ndryshme vibrimi dhe pulsimi. Bateria e përfshirë (LR1).

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05056840000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Sapo hapet, ky masturbator vaginë është gati për të kryer një akt të vërtetë dashurie. Është i krijuar në një ngjyrë natyrale, prej materiali si lekurë reale, me strukturë stimuluese në brendësi. 6 nivele të ndryshme vibrimi dhe pulsimi. Bateria e përfshirë (LR1).

Përmasat totale: rreth 15 cm.
Diametri I brendshëm: I ngushtë & fleksibël.
Mini vibratori i përfshirë mund të hiqet.
Materiali: PP, SEBS (masturbatori), ABS (mini vibratori).

Vagine Vulcan Ripe Vagina Vibe

Vagine Vulcan Ripe Vagina Vibe

4,300 LEK

In stock