Vagine Realistixxx Real Starlett

2,410 LEK

Vagine ne ngjyre natyrale per nje masazh efektiv penisi. Eshte e kendshme dhe e ngushte ne brendesi prej materiali “Natureskin” material (TPR), i cili i afrohet lekures natyrale.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05038780000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Vagine ne ngjyre natyrale per nje masazh efektiv penisi. Eshte e kendshme dhe e ngushte ne brendesi prej materiali “Natureskin” material (TPR), i cili i afrohet lekures natyrale.
Afersisht 12 cm e gjate, diametri fleksibel.

Vagine Realistixxx Real Starlett

2,410 LEK

Out of stock