Unazë Penisi Yours&Mine

3,600 LEK

Nga Koleksioni ’50 Shades of Gray’ .

Një unazë dashurie e qetë, silikoni me shtimin e vibracioneve të fuqishme për stimulim. Rrëshqitni unazën e fortë dhe të shtrirë dhe në shtypjen e një butoni, shijoni ndjesi të jashtëzakonshme nga dridhja. Përdorni me shumë lubrifikant me bazë uji për kënaqësinë e shtuar. Përfshinë një çantë ruajtjeje prej sateni. Gri. I papërshkueshëm nga uji. 4 3.4 cm, fleksibël. Materiali: silikoni. Bateritë e përfshira.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05763360000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Nga Koleksioni ’50 Shades of Gray’ .

Një unazë dashurie e qetë, silikoni me shtimin e vibracioneve të fuqishme për stimulim. Rrëshqitni unazën e fortë dhe të shtrirë dhe në shtypjen e një butoni, shijoni ndjesi të jashtëzakonshme nga dridhja. Përdorni me shumë lubrifikant me bazë uji për kënaqësinë e shtuar. Përfshinë një çantë ruajtjeje prej sateni. Gri. I papërshkueshëm nga uji. 4 3.4 cm, fleksibël. Materiali: silikoni. Bateritë e përfshira.

Unazë Penisi Yours&Mine

3,600 LEK

In stock