Unaze penisi Noje Juniper

5,700 LEK

Kreshtat e lëmuara të silikonit të Noje C2 dhe dridhjet e forta janë një shtesë e shijshme për kohën tuaj të lojës! Tekstet stimuluese do të sigurojnë ndjesi shtesë për një partner, ndërsa të dy do të shijojnë 10 funksionet e dridhjeve të thella. Një lodër perfekte për tu provuar në një mori pozicionesh! Viba e plumbave ofron rimbushje magnetike USB dhe është e papërshkueshme nga spërkatja për pastrim të lehtë! Kjo vibe e gjithanshme mund të hiqet nga unaza edhe për përdorim solo. Unaza është bërë nga silikoni i kuruar nga platin, plumbi i rimbushur është bërë nga plastika ABS. Noje C2 është i sigurt për trupin dhe pa ftalate. C2 mund të rimbushet përmes kabllos magnetike USB të përfshirë, kurseni në bateri dhe shijoni dridhje më të forta. Bettershtë më mirë edhe për mjedisin! Ndihet saten i butë falë silikonit me një strukturë të butë të butë. 10 funksionet e dridhjeve janë 5 ritme unike të dridhjeve dhe 5 shpejtësi për të kënaqur çdo dëshirë, ndërsa plumbi i pozicionuar vertikalisht shtyp butësisht kundër klitorisit. Duke shfaqur një rrip të dyfishtë: një për penisin, një për prapa topave.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 331539 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Kreshtat e lëmuara të silikonit të Noje C2 dhe dridhjet e forta janë një shtesë e shijshme për kohën tuaj të lojës! Tekstet stimuluese do të sigurojnë ndjesi shtesë për një partner, ndërsa të dy do të shijojnë 10 funksionet e dridhjeve të thella. Një lodër perfekte për tu provuar në një mori pozicionesh! Viba e plumbave ofron rimbushje magnetike USB dhe është e papërshkueshme nga spërkatja për pastrim të lehtë! Kjo vibe e gjithanshme mund të hiqet nga unaza edhe për përdorim solo. Unaza është bërë nga silikoni i kuruar nga platin, plumbi i rimbushur është bërë nga plastika ABS. Noje C2 është i sigurt për trupin dhe pa ftalate. C2 mund të rimbushet përmes kabllos magnetike USB të përfshirë, kurseni në bateri dhe shijoni dridhje më të forta. Bettershtë më mirë edhe për mjedisin! Ndihet saten i butë falë silikonit me një strukturë të butë të butë. 10 funksionet e dridhjeve janë 5 ritme unike të dridhjeve dhe 5 shpejtësi për të kënaqur çdo dëshirë, ndërsa plumbi i pozicionuar vertikalisht shtyp butësisht kundër klitorisit. Duke shfaqur një rrip të dyfishtë: një për penisin, një për prapa topave.

Unaze penisi Noje Juniper

5,700 LEK

Out of stock