Unazë penisi Mr.Cock

2,000 LEK

Unazë Penisi – unazë e dyfishtë e penisit, përfundon veçmas penisit dhe testikujve, duke rritur kështu ngurtësinë dhe gjatësinë e ereksionit. Unaza nuk duhet të zgjasë më shumë se 20 minuta. Kështu që ju shmangni çdo çrregullim të qarkullimit të gjymtyrëve.
Materiali: Silikoni (Prekje e butë)
Ngjyra: E zezë
Diametri: min. 2 cm + shtrirje

Availability: Në gjendje SKU: 55030140 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Unazë Penisi – unazë e dyfishtë e penisit, përfundon veçmas penisit dhe testikujve, duke rritur kështu ngurtësinë dhe gjatësinë e ereksionit. Unaza nuk duhet të zgjasë më shumë se 20 minuta. Kështu që ju shmangni çdo çrregullim të qarkullimit të gjymtyrëve.
Materiali: Silikoni (Prekje e butë)
Ngjyra: E zezë
Diametri: min. 2 cm + shtrirje

Unazë penisi Mr.Cock

2,000 LEK

In stock