Unaze Penisi Cock Loop

1,100 LEK

Diametri  mund të rregullohet për t’iu përshtatur penisit tuaj, kështu që mund të përfitoni nga ereksionet e forta të krijuara nga efekti i kongjestionit të gjakut. Thjesht vendosni lakin mbi penisin tuaj dhe lëvizni butonin e ndërprerë për të shtrënguar lakin. Fundet më të trasha lejojnë që butoni të ndërpritet. Tani nuk ka asgjë që të ndalon të kesh orë argëtuese! Gjatësia e plotë 26 cm, trashësia 0.4 cm, max. Ø 5,5 cm. Materiali: ABS, silikoni, poliamidi.

Availability: Në gjëndje SKU: 05146590000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Diametri  mund të rregullohet për t’iu përshtatur penisit tuaj, kështu që mund të përfitoni nga ereksionet e forta të krijuara nga efekti i kongjestionit të gjakut. Thjesht vendosni lakin mbi penisin tuaj dhe lëvizni butonin e ndërprerë për të shtrënguar lakin. Fundet më të trasha lejojnë që butoni të ndërpritet. Tani nuk ka asgjë që të ndalon të kesh orë argëtuese! Gjatësia e plotë 26 cm, trashësia 0.4 cm, max. Ø 5,5 cm. Materiali: ABS, silikoni, poliamidi.

Unaze Penisi Cock Loop

1,100 LEK

In stock