Unaze Penisi

2,340 LEK

Unaza e penisit dhe testikujve te kombinuara! Të gjitha unazat janë bërë nga metali me cilësi të lartë. 2 unazat janë të lidhura me rrip lëkure. Unaza  mund të vonojnë derdhjen e meshkujve dhe kështu të zgjasin marrëdhëniet seksuale. Gjatësia e plotë 18,6 cm, unaza Ø 3,5 cm, 4 cm dhe 5 cm. Lëkurë, metal.

Availability: Në gjëndje SKU: 05345440000 Kategori: ,

Produkte 100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim Diskret & Anonim

Transport i Falas & i Shpejtë

Përshkrim

Unaza e penisit dhe testikujve te kombinuara! Të gjitha unazat janë bërë nga metali me cilësi të lartë. 2 unazat janë të lidhura me rrip lëkure. Unaza  mund të vonojnë derdhjen e meshkujve dhe kështu të zgjasin marrëdhëniet seksuale. Gjatësia e plotë 18,6 cm, unaza Ø 3,5 cm, 4 cm dhe 5 cm. Lëkurë, metal.

Unaze Penisi

2,340 LEK

In stock