Unaze Penis VarioRing

2,000 LEK

Së bashku në orgazëm – me VARIOring kjo është përfundimisht e mundur! Përshtatja e fortë forcon në mënyrë të efektshme mbledhjen dhe parandalon derdhjen e parakohshme. Me madhësi të ndryshueshme. Më i madh dhe më i fortë • vonon derdhjen • rrit orgazmën • më shumë ndjenjë për ju • përshtatet në mënyrë perfekte me madhësinë e penisit tuaj

Availability: Vjen së shpejti SKU: 7051915621 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Së bashku në orgazëm – me VARIOring kjo është përfundimisht e mundur! Përshtatja e fortë forcon në mënyrë të efektshme mbledhjen dhe parandalon derdhjen e parakohshme. Me madhësi të ndryshueshme. Më i madh dhe më i fortë • vonon derdhjen • rrit orgazmën • më shumë ndjenjë për ju • përshtatet në mënyrë perfekte me madhësinë e penisit tuaj

Unaze Penis VarioRing

2,000 LEK

Out of stock