Unaze me vibrim SCREAMINGO

930 LEK

Ring Vibe ColorPoP është sekreti i seksit fitues i çmimeve që ndihmon çiftet të kenë seks më të mirë, më të kënaqshëm! Me çelësa kënaqësie për të dhe tërheqës për të, çiftet gëzojnë stimulim të ndërsjellë me dridhje që gumëzhin në të gjithë unazën. Tani të disponueshëm si një ColorPoP i përshtatshëm i Unazës, çiftet mund të shijojnë dridhje të gjalla në shtëpi ose në lëvizje me një dizajn të disponueshëm që mund të marrin kudo!  100% i papërshkueshëm nga uji . Motor i fuqishëm vibrues me brez super-shtrëngues .Një unazë vibruese e zgjatur për kënaqësinë e tij dhe të saj.

Availability: Vjen së shpejti SKU: CP-SO-GN-110 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Ring Vibe ColorPoP është sekreti i seksit fitues i çmimeve që ndihmon çiftet të kenë seks më të mirë, më të kënaqshëm! Me çelësa kënaqësie për të dhe tërheqës për të, çiftet gëzojnë stimulim të ndërsjellë me dridhje që gumëzhin në të gjithë unazën. Tani të disponueshëm si një ColorPoP i përshtatshëm i Unazës, çiftet mund të shijojnë dridhje të gjalla në shtëpi ose në lëvizje me një dizajn të disponueshëm që mund të marrin kudo!  100% i papërshkueshëm nga uji . Motor i fuqishëm vibrues me brez super-shtrëngues .Një unazë vibruese e zgjatur për kënaqësinë e tij dhe të saj.

Unaze me vibrim SCREAMINGO

930 LEK

Out of stock