Unaze me vibrim &Plug anal

3,000 LEK

Për këdo që kërkon të eksplorojë ndjesi të reja anale vetëm ose me një partner! Aventurat Anal ofrojnë shumë mundësi për të zgjedhur. Ky prizë dhe unaza C vibruese me një plumb të fuqisë së lartë me një shpejtësi të vetme ofron një kombinim të ndjesive dhe kënaqësisë më të gjatë. Silikoni Ultrasilk ™, me ndjenjën e tij të butë të mëndafshtë, jep vibracione bukur.

Availability: Vjen së shpejti SKU: BL-01805 Kategori: , ,

Produkte 100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim Diskret & Anonim

Transport i Falas & i Shpejtë

Përshkrim

Për këdo që kërkon të eksplorojë ndjesi të reja anale vetëm ose me një partner! Aventurat Anal ofrojnë shumë mundësi për të zgjedhur. Ky prizë dhe unaza C vibruese me një plumb të fuqisë së lartë me një shpejtësi të vetme ofron një kombinim të ndjesive dhe kënaqësisë më të gjatë. Silikoni Ultrasilk ™, me ndjenjën e tij të butë të mëndafshtë, jep vibracione bukur.