Unaze me Vibrim Ovo B8

2,800 LEK

Tani shijoni një ereksion të zgjatur me unazën Vibrating Ovo B8. Kjo unazë vibruese Ovo B8 është me ngjyrë të zezë dhe diametri shumë fleksibël është i përshtatshëm për pothuajse çdo penis. Unaza e penisit jep një transmetim ultra të fuqishëm të dridhjeve përmes detajit metalik në fund të unazës. Bateritë e dhëna LR42 janë të zëvendësueshme. A jeni gati për ndonjë eksitim më shumë në jetën tuaj seksuale? Zbuloni sot se çfarë mund të bëjë unaza Vibrating Ovo B8 për ju. Mund ta porosisni këtu për një jetë seksuale më emocionuese dhe intime së bashku. Karakteristikat e unazës vibruese Ovo B8: – Materiali: Silikoni / Metal – Ngjyra: E zezë – Madhësia: 5,7 x 4,4 cm – Diametri: shumë fleksibël – Mundësuar nga 2 bateri LR41 (të përfshira) – I papërshkueshëm nga uji: Po – Phthalatevrij: Po (jo plastifikues)
Availability: Vjen së shpejti SKU: OVOB89178 Kategori: ,

Produkte 100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim Diskret & Anonim

Transport i Falas & i Shpejtë

Përshkrim

Tani shijoni një ereksion të zgjatur me unazën Vibrating Ovo B8. Kjo unazë vibruese Ovo B8 është me ngjyrë të zezë dhe diametri shumë fleksibël është i përshtatshëm për pothuajse çdo penis. Unaza e penisit jep një transmetim ultra të fuqishëm të dridhjeve përmes detajit metalik në fund të unazës. Bateritë e dhëna LR42 janë të zëvendësueshme. A jeni gati për ndonjë eksitim më shumë në jetën tuaj seksuale? Zbuloni sot se çfarë mund të bëjë unaza Vibrating Ovo B8 për ju. Mund ta porosisni këtu për një jetë seksuale më emocionuese dhe intime së bashku. Karakteristikat e unazës vibruese Ovo B8: – Materiali: Silikoni / Metal – Ngjyra: E zezë – Madhësia: 5,7 x 4,4 cm – Diametri: shumë fleksibël – Mundësuar nga 2 bateri LR41 (të përfshira) – I papërshkueshëm nga uji: Po – Phthalatevrij: Po (jo plastifikues)

Unaze me Vibrim Ovo B8

2,800 LEK

In stock