Unaze me vibrim Couples

4,400 LEK

Unaza e penisit / testikujve Çiftet vibruese Bëjnë zile nga Buzëqeshja e ëmbël me një stimulues vibro -klitorial. Unaza e penisit mbështet ereksionin tuaj për një kohë të gjatë falë efektit të ngjeshjes së gjakut, unaza e testikujve siguron një mbajtje të fortë, të sigurt dhe stimuluesi i klitorit përkëdhel pikën tuaj të nxehtë gjatë seksit me dridhje shpimi gjilpërash. Dridhja ekstra e fortë mund të kontrollohet me lehtësi në 10 mënyra me shtypjen e një butoni direkt në lodër. Materiali me cilësi të lartë me cilësi të butë prekjeje e bën lëkurën të ndihet shumë e këndshme kur vishet dhe stimulohet.

Availability: Në gjëndje SKU: 05508680000 Kategori: ,
Shihni shportën

Produkte 100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim Diskret & Anonim

Transport i Falas & i Shpejtë

Përshkrim

Unaza e penisit / testikujve Çiftet vibruese Bëjnë zile nga Buzëqeshja e ëmbël me një stimulues vibro -klitorial. Unaza e penisit mbështet ereksionin tuaj për një kohë të gjatë falë efektit të ngjeshjes së gjakut, unaza e testikujve siguron një mbajtje të fortë, të sigurt dhe stimuluesi i klitorit përkëdhel pikën tuaj të nxehtë gjatë seksit me dridhje shpimi gjilpërash. Dridhja ekstra e fortë mund të kontrollohet me lehtësi në 10 mënyra me shtypjen e një butoni direkt në lodër. Materiali me cilësi të lartë me cilësi të butë prekjeje e bën lëkurën të ndihet shumë e këndshme kur vishet dhe stimulohet.