Twins To Go

7,900 LEK

Per ti patur te dyja – nje vagine dhe nje anus per argetim kurdo. Te paketuara brenda nje kanace ngjyre blu me tape mbylles dhe ne njeren ane ne forme vagine ndersa ne tjetren anusi.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05042540000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Per ti patur te dyja – nje vagine dhe nje anus per argetim kurdo. Te paketuara brenda nje kanace ngjyre blu me tape mbylles dhe ne njeren ane ne forme vagine ndersa ne tjetren anusi. Tunel  me forma te ngritua per stimulim. Diameter fleksibel. Gjatesia totale e kanaces: 23 cm. Masturbatori mund te nxiret nga kanacja (per tu lare lehte me uje dhe sapun). Materiali masturbatorit: silikon, i kujdeshem me lekuren e i bute.

Twins To Go

7,900 LEK

Out of stock