ToyCleaner NANAMI

800 LEK

Ky llak higjienik ka vetitë dezinfektuese për një pastrim të thellë të lodrave tuaja erotike, pavarësisht nga forma ose sipërfaqja. Me materiale specifike për pastrimin e produkteve në sektorin erotik, kjo pastruese ka një aplikues praktik, perfekt për ju që të pastroni lodrat tuaja shpejt dhe me lehtësi. 150ml

Availability: Vjen së shpejti SKU: N-507 Kategori:

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Ky llak higjienik ka vetitë dezinfektuese për një pastrim të thellë të lodrave tuaja erotike, pavarësisht nga forma ose sipërfaqja. Me materiale specifike për pastrimin e produkteve në sektorin erotik, kjo pastruese ka një aplikues praktik, perfekt për ju që të pastroni lodrat tuaja shpejt dhe me lehtësi. 150ml

ToyCleaner NANAMI

800 LEK

In stock