ToyCleaner LateToBed

800 LEK

Llak i menjëhershëm dhe super efektiv për t’i mbajtur lodrat tuaja të pastra dhe optimale për më gjatë. Aplikojeni drejtpërdrejt në sipërfaqen e lodrës dhe fërkojeni me një leckë të lagur. Mos harroni ta thani atë për të shmangur dëmtimet. Nuk ka alkool dhe formati i tij  është perfekt për efikasitet të shpejtë dhe të lehtë.

150 ml
Formati i spërkatjes
Pa alkool
I menjëhershëm
Përbërësit: Uji, glikol propilen, betaine kokamidopropil, diglukonat klorheksidin.

Availability: Vjen së shpejti SKU: F-843 Kategori:

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Llak i menjëhershëm dhe super efektiv për t’i mbajtur lodrat tuaja të pastra dhe optimale për më gjatë. Aplikojeni drejtpërdrejt në sipërfaqen e lodrës dhe fërkojeni me një leckë të lagur. Mos harroni ta thani atë për të shmangur dëmtimet. Nuk ka alkool dhe formati i tij  është perfekt për efikasitet të shpejtë dhe të lehtë.

150 ml
Formati i spërkatjes
Pa alkool
I menjëhershëm
Përbërësit: Uji, glikol propilen, betaine kokamidopropil, diglukonat klorheksidin.

ToyCleaner LateToBed

800 LEK

Out of stock