Topa vaginale

6,000 LEK

Nga mbetjet plastike te lodra me cilësi të qëndrueshme!
Set me 2 Topa Kënaqësie në ngjyrë blu të lehta nga ohhhcean, i përbërë nga një top i vetëm dhe një dyshe topash, secila me një rrip elastik rikuperues.

Availability: Në gjendje SKU: 50034230000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Top dashurie beqare dhe dyshe në një set
Bërë nga plastika e ricikluar e oqeanit
Veshje silikoni e butë e mëndafshtë
Për stërvitje me 2 hapa: 36 g dhe 68 g
Pesha lëkundëse e topit në brendësi
Qetë për stërvitje diskrete
Rripat elastikë për tërheqje

Nga mbetjet plastike te lodra me cilësi të qëndrueshme!
Set me 2 Topa Kënaqësie në ngjyrë blu të lehta nga ohhhcean, i përbërë nga një top i vetëm dhe një dyshe topash, secila me një rrip elastik rikuperues. Bërë nga plastika e ricikluar e oqeanit e mbledhur nga plazhet në Azinë Juglindore. E qëndrueshme dhe e ndërgjegjshme për mjedisin! E mbuluar e gjitha me silikon të butë të mëndafshtë për futje të lehtë dhe rehati të lartë. Brenda topave, peshat e topit rrotullohen qetësisht përpara dhe mbrapa për dridhje emocionuese dhe një stërvitje efektive të dyshemesë së legenit.

Gjatësia totale e topit solo dashurie 12 cm, gjatësia e futjes 4,2 cm, Ø max. 3 cm, pesha 36 g.
Duo top dashurie Gjatësia totale 16 cm, gjatësia e futjes 8 cm, Ø max. 3 cm, pesha 68 g.
Plastike OBB-PP, silikoni.

Topa vaginale

6,000 LEK

In stock