Topa prej argjendi Inner Goddess Fifty shades of Grey

Topa prej argjendi Inner Goddess Fifty shades of Grey

4,190 LEK

2 topat e dashurisë në ngjyrë argjendi me kordon tërheqës të shtrirë janë krijuar për të forcuar në mënyrë efektive muskujt e legenit. Ato janë të ngurta, tepër të lëmuara dhe peshojnë 97 g gjë që i bën ato të përsosura për përdoruesit e avancuar. Ata vijnë me një qese për ruajtjen e satenit.

Gjatësia e plotë 21.6 cm, Ø topat 2.2 cm. Pesha 97 g. Silikoni, metali.

Availability: ● Vjen së shpejti SKU: 05362880000 Kategori: ,

Përshkrim

2 topat e dashurisë në ngjyrë argjendi me kordon tërheqës të shtrirë janë krijuar për të forcuar në mënyrë efektive muskujt e legenit. Ato janë të ngurta, tepër të lëmuara dhe peshojnë 97 g gjë që i bën ato të përsosura për përdoruesit e avancuar. Ata vijnë me një qese për ruajtjen e satenit.

Gjatësia e plotë 21.6 cm, Ø topat 2.2 cm. Pesha 97 g. Silikoni, metali.

You've just added this product to the cart: