Topa Kegel Love to Love

8,400 LEK

Ky komplet trajnimi ka tre topa kegel me pesha, diametër dhe gjatësi të ndryshme për të ndërtuar muskuj me ritmin tuaj. Ushtrimet me topin Kegel ndihmojnë në forcimin e muskujve të legenit të një gruaje, duke përmirësuar shëndetin vaginal duke sjellë përfitime dhe kënaqësi seksuale.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 6677 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Ky komplet trajnimi ka tre topa kegel me pesha, diametër dhe gjatësi të ndryshme për të ndërtuar muskuj me ritmin tuaj. Ushtrimet me topin Kegel ndihmojnë në forcimin e muskujve të legenit të një gruaje, duke përmirësuar shëndetin vaginal duke sjellë përfitime dhe kënaqësi seksuale. Çdo top kegel është i pajisur me një fije silikoni për të nxjerrë me lehtësi topin pas përdorimit. Filloni duke veshur topin me peshën më të lehtë dhe ushtroni shpesh. Rritni ngadalë kohëzgjatjen e ushtrimeve dhe kaloni në një top më të rëndë pas ca kohësh.

Kompleti i trajnimit progresiv
E butë dhe ergonomike për futje optimale
E përkryer për përdoruesit fillestarë dhe të avancuar
Topi 1:
Pesha: 40 gram
Gjatësia totale: 12 cm (duke përfshirë vargun)
Diametri: 3.5 cm
Gjatësia e futur: 3.5 cm

Topi 2:
Pesha: 57 gram
Gjatësia totale: 16 cm (duke përfshirë vargun)
Diametri: 2.8 cm
Gjatësia e futur: 7.5 cm

Topi 3:
Pesha: 65 gram
Gjatësia totale: 16,5 cm (duke përfshirë vargun)
Diametri: 3 cm
Gjatësia e futur: 8 cm

Topa Kegel Love to Love

8,400 LEK

In stock