Topa anale & vaginale

3,000 LEK

Pajisje stërvitore dhe lodër seksuale në një!
Topa për anusin dhe vaginën që janë të lidhura nga një rrip fleksibël silikoni. Me pesha të brendshme sensuale të rrotullimit të topit nga brenda. Topi më i madh futet në vaginë, topi më i vogël futet në anus. Në këtë mënyrë nuk ka rrip të varur kur topat vishen gjatë ditës. Ato janë gjithashtu të përshtatshme për ushtrime specifike të dyshemesë së legenit dhe për shtrirjen e perineumit.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05349430000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Pajisje stërvitore dhe lodër seksuale në një!
Topa për anusin dhe vaginën që janë të lidhura nga një rrip fleksibël silikoni. Me pesha të brendshme sensuale të rrotullimit të topit nga brenda. Topi më i madh futet në vaginë, topi më i vogël futet në anus. Në këtë mënyrë nuk ka rrip të varur kur topat vishen gjatë ditës. Ato janë gjithashtu të përshtatshme për ushtrime specifike të dyshemesë së legenit dhe për shtrirjen e perineumit.

Topa anale & vaginale

3,000 LEK

Out of stock