Topa Anale Pillow Talk Frisky

Topa Anale Pillow Talk Frisky

6,460 LEK

Set i topit të dashurisë i përbërë nga 1 top i vetëm dhe 1 dyshe. Forma elliptike me pesha të rrotullueshme të topit brenda. I përshtatshëm për ushtrimin e dyshemesë në legen me nje dizajn te mbushur me tegela dhe rrip tërheqës me kristal Swarovski®. Sipërfaqe Soft Touch. Top Single: Gjatësia e plotë 15 cm, Ø 3.2 cm. Pesha: 48 g. Dylli i topit: gjatësia e plotë 20.3 cm, Ø 3.2 cm. Pesha 75 g. Silicone.

SKU: 05344550000 Categories: ,

Description

Set i topit të dashurisë i përbërë nga 1 top i vetëm dhe 1 dyshe. Forma elliptike me pesha të rrotullueshme të topit brenda. I përshtatshëm për ushtrimin e dyshemesë në legen me nje dizajn te mbushur me tegela dhe rrip tërheqës me kristal Swarovski®. Sipërfaqe Soft Touch. Top Single: Gjatësia e plotë 15 cm, Ø 3.2 cm. Pesha: 48 g. Dylli i topit: gjatësia e plotë 20.3 cm, Ø 3.2 cm. Pesha 75 g. Silicone.

You've just added this product to the cart: