Thithka Hard Nipple Sucker Pump

1,280 LEK

Pompë e vogël vakumi për thithkat e gjoksit, me 4 unaza fiksuese, për ti mbajtur ato të tendosura për një kohë të gjatë! Thjesht vendoseni unazën fiksuese rreth pjesës së hapur të pompës dhe pastaj vendoseni pompën tek thithkat. Shtypni topin dhe shijoni këtë ndjenjë të mrekullueshme thithje dhe lëpirje – pothuajse si të vërtetë!
Falë vakumit të krijuar kokat e gjoksit fryhen, duke e ruajtur ngurtësinë e tyre për një kohë të gjatë. Veshur nën një t-shirt, ajo do të duket vërtetë bukur!

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05133770000 Kategori:

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Pompë e vogël vakumi për thithkat e gjoksit, me 4 unaza fiksuese, për ti mbajtur ato të tendosura për një kohë të gjatë! Thjesht vendoseni unazën fiksuese rreth pjesës së hapur të pompës dhe pastaj vendoseni pompën tek thithkat. Shtypni topin dhe shijoni këtë ndjenjë të mrekullueshme thithje dhe lëpirje – pothuajse si të vërtetë!
Falë vakumit të krijuar kokat e gjoksit fryhen, duke e ruajtur ngurtësinë e tyre për një kohë të gjatë. Veshur nën një t-shirt, ajo do të duket vërtetë bukur!

Set me 5
Ø Unazat: 2 x 1 cm dhe 2 x 0.8cm
1 x pompë

Thithka Hard Nipple Sucker Pump

1,280 LEK

Out of stock