Thithka Gjoksi Nipple Pump Black

2,210 LEK

Set me 2 thithka dhe 8 unaza gjoksi prej gome. Reshkitni unazat ne gryken e pompes dhe fiksojini ne kokat e gjoksit. Ndjeni eksitimin nderkohe qe thithni me pompe. Perpara se te hiqni pompen reshkitini unazat ne gjoks.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05152640000 Kategori:

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Set me 2 thithka dhe 8 unaza gjoksi prej gome. Reshkitni unazat ne gryken e pompes dhe fiksojini ne kokat e gjoksit. Ndjeni eksitimin nderkohe qe thithni me pompe. Perpara se te hiqni pompen reshkitini unazat ne gjoks. Kokat e pompes me diameter:Ø 0.7 cm and 1.1 cm. Unaza me diameter: 2 x 0.5 cm, 0.7 cm, 1 cm and 1.2 cm.

Thithka Gjoksi Nipple Pump Black

2,210 LEK

Out of stock