-30%

Tanga ne forme fluture zeze

945 LEK

Varg i petëzuar me një flutur të qëndisur zbukuruar me perlat dhe fijet shtesë. Black. 100% poliester.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 23213191101 Kategori: , ,

Produkte 100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim Diskret & Anonim

Transport i Falas & i Shpejtë

Përshkrim

Varg i petëzuar me një flutur të qëndisur zbukuruar me perlat dhe fijet shtesë. Black. 100% poliester.

Tanga ne forme fluture zeze

945 LEK

In stock