Tanga Lucy Underneath

1,100 LEK

Ky varg G është kryesisht i tejdukshëm dhe përshtatet bukur. Vishini shiritat e vegjël lart për të nxjerrë në pah kthesat tuaja në një mënyrë joshëse. Kjo varg G është bërë nga materiali elastik.

Availability: Vjen së shpejti SKU: UN-P007-BLK- Kategori: , ,

Produkte 100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim Diskret & Anonim

Transport i Falas & i Shpejtë

Përshkrim

Ky varg G është kryesisht i tejdukshëm dhe përshtatet bukur. Vishini shiritat e vegjël lart për të nxjerrë në pah kthesat tuaja në një mënyrë joshëse. Kjo varg G është bërë nga materiali elastik.