-30%

Tanga EXQUISITE Crotchless SM

1,505 LEK

Panty joshëse që përmban zbukurime të dantellave të askalopuara. Një front dantella gjeometrike. Anët e ngushta me një mbrapa me shirita të kryqëzuar. Një panel i hapur bigëzimi dhe një lak i prerë. Larje dore.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 751151BLKSM Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Panty joshëse që përmban zbukurime të dantellave të askalopuara. Një front dantella gjeometrike. Anët e ngushta me një mbrapa me shirita të kryqëzuar. Një panel i hapur bigëzimi dhe një lak i prerë. Larje dore.

Tanga EXQUISITE Crotchless SM

1,505 LEK

In stock