Strap-On Vibro-penis Extension

3,900 LEK

Menge penisi ngjyre natyrale me nje rrip beli. Menga ka damare te forte dhe i shton 8 cm gjatesi penisit. Ne brendesi ka strukture stimuluese. Ne baze ka tre stimulues klitori. Perfshin nje vibro bullet i cili mund te hiqet. 24 cm i gjate. Gjatesia e jashtme e penetrueshme 18 cm, gjatesia e brendshme 15 cm. Diam i jashtem 3.8 – 5.7 cm, diam i brendshem 3.6 cm. Materiali: TPE, ABS. Baterite e perfshira.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05859470000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Mund të kombinohet me:

Shtoni një stimulues për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Menge penisi ngjyre natyrale me nje rrip beli. Menga ka damare te forte dhe i shton 8 cm gjatesi penisit. Ne brendesi ka strukture stimuluese. Ne baze ka tre stimulues klitori. Perfshin nje vibro bullet i cili mund te hiqet. 24 cm i gjate. Gjatesia e jashtme e penetrueshme 18 cm, gjatesia e brendshme 15 cm. Diam i jashtem 3.8 – 5.7 cm, diam i brendshem 3.6 cm. Materiali: TPE, ABS. Baterite e perfshira.

Strap-On Vibro-penis Extension

3,900 LEK

Out of stock