Strap-on Super Penetrix

8,900 LEK

Ky vibrator i dyfishtë i rripave bën të mundur luajtjen e roleve të nxehta, falë dy dildove të tij realiste. Glanet dhe venat e theksuara gjithashtu sigurojnë stimulim shtesë. Dridhjet me shumë shpejtësi janë gjithashtu shumë të nxehta dhe ato mund të stimulojnë personin aktiv dhe pasiv në të njëjtën kohë. Dridhjet me shumë shpejtësi mund të kontrollohen veçmas shumë lehtë me telekomandën në një tel. Parzmore është e rregullueshme për një përshtatje të përsosur.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05435600000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Mund të kombinohet me:

Shtoni një stimulues për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Ky vibrator i dyfishtë i rripave bën të mundur luajtjen e roleve të nxehta, falë dy dildove të tij realiste. Glanet dhe venat e theksuara gjithashtu sigurojnë stimulim shtesë. Dridhjet me shumë shpejtësi janë gjithashtu shumë të nxehta dhe ato mund të stimulojnë personin aktiv dhe pasiv në të njëjtën kohë. Dridhjet me shumë shpejtësi mund të kontrollohen veçmas shumë lehtë me telekomandën në një tel. Parzmore është e rregullueshme për një përshtatje të përsosur.

Strap-on Super Penetrix

8,900 LEK

Out of stock