Strap-on Skyler Double Harnas

8,500 LEK

Kjo parzmore e dyfishtë lidhëse ju bën të mundur depërtimin në partnerin tuaj! Vishni këtë parzmore në kombinim me dy dildo ose vibratorë me kupë thithëse. Parzmore është e rregullueshme për një përshtatje të mirë dhe të rehatshme.

Availability: Në gjëndje SKU: CN-14-0531-20 Kategori: ,

Produkte 100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim Diskret & Anonim

Transport i Falas & i Shpejtë

Përshkrim

Kjo parzmore e dyfishtë lidhëse ju bën të mundur depërtimin në partnerin tuaj! Vishni këtë parzmore në kombinim me dy dildo ose vibratorë me kupë thithëse. Parzmore është e rregullueshme për një përshtatje të mirë dhe të rehatshme.

Strap-on Skyler Double Harnas

8,500 LEK

In stock