Strap-on silikoni 16cm

7,500 LEK

Zgjat penisin për 6 cm! Dildo realiste e zbrazët në shiritat elastikë të parzmore – me glasa të forta që shtrin penisin me 6 cm. Dildo me rripa të zbrazët është mjeti i përsosur për burrat që duan të rrisin gjatësinë dhe nënbarkëzën e penisit dhe në të njëjtën kohë të përmirësojnë ngurtësinë dhe forcën e tij. Partneri juaj gjithashtu gëzon një ndjenjë të mbushjes së ëmbël.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05339120000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Mund të kombinohet me:

Shtoni një stimulues për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Zgjat penisin për 6 cm! Dildo realiste e zbrazët në shiritat elastikë të parzmore – me glasa të forta që shtrin penisin me 6 cm. Dildo me rripa të zbrazët është mjeti i përsosur për burrat që duan të rrisin gjatësinë dhe nënbarkëzën e penisit dhe në të njëjtën kohë të përmirësojnë ngurtësinë dhe forcën e tij. Partneri juaj gjithashtu gëzon një ndjenjë të mbushjes së ëmbël.

Strap-on silikoni 16cm

7,500 LEK

Out of stock