Strap-on SexBian (me vibrim 6.5inch)

7,200 LEK

Ju patjetër do ta nxisni jetën tuaj të dashurisë me këtë vibrator të nxehtë në formë penisi, pa marrë parasysh çfarë kombinimi. Parzmore është bërë nga lëkura e zezë faux dhe është e rregullueshme në mënyrë që të përshtatet në mënyrë të përkryer. Ka një unazë metalike në pjesën e përparme për bashkimin e tërheqjes kryesore në parzmore. Ky vibrator me ngjyrë të lëkurës ka një bosht të drejtpërdrejtë, që jep kënaqësi, me vena, dhe nuk mund të presë që t’ju mbushë. Glans rozë me pamje realiste dhe testikuj të vegjël shtojnë prekjen perfekte përfundimtare te vibrator me pamje natyrale. Kupa e thithjes së vibratorit është e shkëlqyeshme për mbajtjen e saj në parzmore pasi të kalojë nëpër unazën metalike. Sidoqoftë, është mirë të ngjiteni në sipërfaqe të lëmuara të sheshta sepse ky vibrator mund të përdoret gjithashtu vetë. Dhe si e bën atë të dridhet? Ju mund të përdorni telekomandën në një tel për të kontrolluar 10 mënyrat e ndryshme të dridhjes – ju patjetër që do të gjeni një mënyrë perfekte për t’ju përshtatur nevojave tuaja. Parzmorja ka një lak në secilën anë dhe ju mund të vendosni telekomandën e zezë në njërën prej tyre në mënyrë që duart tuaja të jenë të lira për gjëra të tjera.

Vibrator: gjatësi e plotë 19 cm, thellësia e futjes 14 cm, 7 3.7 cm. Mbërthim 63 cm x 132 cm (rregullueshëm). Unaza Ø 5,4 cm. Ju lutemi porosisni bateritë veç e veç: 3x AAA / Micro.

PVC (vibrator), PU & hekuri (parzmore), ABS (telekomandë).

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05917180000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Mund të kombinohet me:

Shtoni një stimulues për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Ju patjetër do ta nxisni jetën tuaj të dashurisë me këtë vibrator të nxehtë në formë penisi, pa marrë parasysh çfarë kombinimi. Parzmore është bërë nga lëkura e zezë faux dhe është e rregullueshme në mënyrë që të përshtatet në mënyrë të përkryer. Ka një unazë metalike në pjesën e përparme për bashkimin e tërheqjes kryesore në parzmore. Ky vibrator me ngjyrë të lëkurës ka një bosht të drejtpërdrejtë, që jep kënaqësi, me vena, dhe nuk mund të presë që t’ju mbushë. Glans rozë me pamje realiste dhe testikuj të vegjël shtojnë prekjen perfekte përfundimtare te vibrator me pamje natyrale. Kupa e thithjes së vibratorit është e shkëlqyeshme për mbajtjen e saj në parzmore pasi të kalojë nëpër unazën metalike. Sidoqoftë, është mirë të ngjiteni në sipërfaqe të lëmuara të sheshta sepse ky vibrator mund të përdoret gjithashtu vetë. Dhe si e bën atë të dridhet? Ju mund të përdorni telekomandën në një tel për të kontrolluar 10 mënyrat e ndryshme të dridhjes – ju patjetër që do të gjeni një mënyrë perfekte për t’ju përshtatur nevojave tuaja. Parzmorja ka një lak në secilën anë dhe ju mund të vendosni telekomandën e zezë në njërën prej tyre në mënyrë që duart tuaja të jenë të lira për gjëra të tjera.

Vibrator: gjatësi e plotë 19 cm, thellësia e futjes 14 cm, 7 3.7 cm. Mbërthim 63 cm x 132 cm (rregullueshëm). Unaza Ø 5,4 cm. Ju lutemi porosisni bateritë veç e veç: 3x AAA / Micro.

PVC (vibrator), PU & hekuri (parzmore), ABS (telekomandë).

Strap-on SexBian (me vibrim 6.5inch)

7,200 LEK

Out of stock