Strap-on Posable Partner

6,500 LEK

Qëndron në çdo pozicion! Kjo dildo me rrip bën të mundur lojën e roleve të nxehta. Mund të përkulet në çdo drejtim dhe më pas qëndron në atë pozicion në mënyrë që të gjitha mënyrat të godasë pikat e nxehta. Glanet dhe venat e theksuara sigurojnë stimulim shtesë. Parzmore është e rregullueshme dhe për këtë arsye është një përshtatje e përsosur.

Availability: Në gjendje SKU: 05436320000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Mund të kombinohet me:

Shtoni një stimulues për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Qëndron në çdo pozicion! Kjo dildo me rrip bën të mundur lojën e roleve të nxehta. Mund të përkulet në çdo drejtim dhe më pas qëndron në atë pozicion në mënyrë që të gjitha mënyrat të godasë pikat e nxehta. Glanet dhe venat e theksuara sigurojnë stimulim shtesë. Parzmore është e rregullueshme dhe për këtë arsye është një përshtatje e përsosur.

Strap-on Posable Partner

6,500 LEK

In stock