Strap-On me vibrim Fetish

7,900 LEK

Rrip me dildo të lëvizshme Përfshirë vibrobullet I rregullueshëm në madhësi për një përshtatje perfekte Dildo me kupë thithëse – mund të luhet edhe solo Për ndryshimin e gëzueshëm në udhëheqje! Rrip me dildo dhe vibrobullet të lëvizshme. Për argëtim të pakufizuar pegging dhe përmbushjen e ëndrrave lezbike thrusting. Dildo me glans shtesë të trashë dhe me kupë thithëse – gjithashtu mund të luhet solo dhe madje pa duar. Futet në një brez në pjesën e përparme me ndihmën e unazës dhe butonave të shtypjes – çdo dildo / vibrator tjetër me kupë thithëse mund të futet gjithashtu në rrip. Vibroleta e mbyllur mund të vendoset gjithashtu në pjesën e përparme të rripit për stimulim shtesë të ndjesi shpimi gjilpërash. Rripi është i rregullueshëm në madhësi për një përshtatje jo-shqip.

Availability: Në gjendje SKU: 05529500000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Mund të kombinohet me:

Shtoni një stimulues për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Rrip me dildo të lëvizshme Përfshirë vibrobullet I rregullueshëm në madhësi për një përshtatje perfekte Dildo me kupë thithëse – mund të luhet edhe solo Për ndryshimin e gëzueshëm në udhëheqje! Rrip me dildo dhe vibrobullet të lëvizshme. Për argëtim të pakufizuar pegging dhe përmbushjen e ëndrrave lezbike thrusting. Dildo me glans shtesë të trashë dhe me kupë thithëse – gjithashtu mund të luhet solo dhe madje pa duar. Futet në një brez në pjesën e përparme me ndihmën e unazës dhe butonave të shtypjes – çdo dildo / vibrator tjetër me kupë thithëse mund të futet gjithashtu në rrip. Vibroleta e mbyllur mund të vendoset gjithashtu në pjesën e përparme të rripit për stimulim shtesë të ndjesi shpimi gjilpërash. Rripi është i rregullueshëm në madhësi për një përshtatje jo-shqip.

Strap-On me vibrim Fetish

7,900 LEK

In stock