Strap-on Kit for Playgirls

5,100 LEK

Rrip me dildo të lëvizshëm Dildo në penis natyral duket me thithës Përfshirë maskën për sy Rrip me rrip, i rregullueshëm në madhësi me 6 drejtime Rripi mund të përdoret gjithashtu me dildo / vibratorë të tjerë Rrip, dildo dhe maskë për sy në një komplet! Rrip i rregullueshëm në madhësi në një pamje burlesque të lezetshme me dildo të lëvizshme. Dildo në pamjen natyrale të penisit me filxhan thithës – gjithashtu mund të përdoret vetëm dhe madje edhe pa duar. Rripi është 6-fish i rregullueshëm (perimetri i ijëve deri në maks. 110 cm, perimetri i kofshës deri në max. 95 cm) dhe gjithashtu mund të përdoret me vibratorë / dildo të tjerë me gota thithëse. Përfshihet maska ​​e syve me ngjyra dhe me stil.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05371440000 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Rrip me dildo të lëvizshëm Dildo në penis natyral duket me thithës Përfshirë maskën për sy Rrip me rrip, i rregullueshëm në madhësi me 6 drejtime Rripi mund të përdoret gjithashtu me dildo / vibratorë të tjerë Rrip, dildo dhe maskë për sy në një komplet! Rrip i rregullueshëm në madhësi në një pamje burlesque të lezetshme me dildo të lëvizshme. Dildo në pamjen natyrale të penisit me filxhan thithës – gjithashtu mund të përdoret vetëm dhe madje edhe pa duar. Rripi është 6-fish i rregullueshëm (perimetri i ijëve deri në maks. 110 cm, perimetri i kofshës deri në max. 95 cm) dhe gjithashtu mund të përdoret me vibratorë / dildo të tjerë me gota thithëse. Përfshihet maska ​​e syve me ngjyra dhe me stil.

Strap-on Kit for Playgirls

5,100 LEK

Out of stock