Strap-on KINX The Extender Duet

5,600 LEK

 •          Transmetues i dyfishtë
 •          Penis realist
 •          Gjatësia: 16.5 cm
 •          Gjatësia e qarkut: 15 cm
 •          Beli: 71 – 180 cm
 •          Materiali: PVC, elastike dhe lidhëse metalike
Availability: Vjen së shpejti SKU: 55078911 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

 •          Transmetues i dyfishtë
 •          Penis realist
 •          Gjatësia: 16.5 cm
 •          Gjatësia e qarkut: 15 cm
 •          Beli: 71 – 180 cm
 •          Materiali: PVC, elastike dhe lidhëse metalike
Strap-on KINX The Extender Duet

Strap-on KINX The Extender Duet

5,600 LEK

In stock