Strap-on Invisible Hunter Strap-On

5,300 LEK

Dildo ne forme penisi transparent, me testikuj dhe ngjitje me vakum ne baze. Dildo mund te vendoset ne unazet e strap-onit te zi(perimeter 60-157cm). Lidhesja eshte e rregullueshme ne permase.
Dildo: 20cm i gjate, gjatesia e penetrueshme 15cm, diam: 3.2 – 4cm.
Dildo mund te perdoret gjithashty dhe vecmas.
Materiali: PVC, polyurethane (lidhesja)

Availability: Në gjendje SKU: 05329240000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Dildo ne forme penisi transparent, me testikuj dhe ngjitje me vakum ne baze. Dildo mund te vendoset ne unazet e strap-onit te zi(perimeter 60-157cm). Lidhesja eshte e rregullueshme ne permase.
Dildo: 20cm i gjate, gjatesia e penetrueshme 15cm, diam: 3.2 – 4cm.
Dildo mund te perdoret gjithashty dhe vecmas.
Materiali: PVC, polyurethane (lidhesja)

Strap-on Invisible Hunter Strap-On

5,300 LEK

In stock