Strap-on INGEN Love Toy 7

7,000 LEK

I ndërtuar për të ofruar kënaqësinë më të gjallë, rripi i butë në dildo vjen me bosht tepër realist dhe një sy të butë penis që krijon një ndjesi autentike.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 4451 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

I ndërtuar për të ofruar kënaqësinë më të gjallë, rripi i butë në dildo vjen me bosht tepër realist dhe një sy të butë penis që krijon një ndjesi autentike. Ky rrip fiksohet lehtësisht dhe në mënyrë të qëndrueshme në parzmoren e rripit, i cili përfshihet në komplet. Seti Love Toy Easy Velcro Strap-On plotëson të gjitha dëshirat: ai është projektuar për t’iu përshtatur formave dhe madhësive të ndryshme të trupit (i përshtatshëm për përmasat e belit midis 61 – 143 cm). Rripi i dizajnuar mirë e bën atë një nga dildot më të rehatshme dhe më të lehta me rrip në treg! Anët e rregullueshme Velcro dhe rripa elastike krijojnë një përshtatje të përsosur: duke e vendosur dhe fikur lehtësisht.

Shtrihet dhe përshtatet lehtë
Material i butë dhe realist
Dildo mund të përdoret edhe pa parzmore
Anët e buta Velcro të rregullueshme dhe rrjetë elastike
Parzmore fleksibël për t’iu përshtatur formave dhe madhësive të ndryshme të trupit

Strap-on INGEN Love Toy 7

7,000 LEK

In stock