Strap-on First Timer

5,100 LEK

E përsosur për të kapur fillestarët dhe kënaqësinë drithëruese lezbike! Parzmore me rrip me një dildo të lëvizshme. Dildo e fryrë me një filxhan thithës – mund të përdoret gjithashtu vetë dhe madje pa duar. Mund të ngjitet në parzmore me të vërtetë shpejt për shkak të unazës dhe kunjave të shtypit në parzmore. Unaza do të thotë gjithashtu që çdo dildo / vibrator me një filxhan thithës mund të ngjitet në parzmore. Parzmore me rrip mund të rregullohet për një përshtatje jo-shqip.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05460620000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Mund të kombinohet me:

Shtoni një stimulues për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

E përsosur për të kapur fillestarët dhe kënaqësinë drithëruese lezbike! Parzmore me rrip me një dildo të lëvizshme. Dildo e fryrë me një filxhan thithës – mund të përdoret gjithashtu vetë dhe madje pa duar. Mund të ngjitet në parzmore me të vërtetë shpejt për shkak të unazës dhe kunjave të shtypit në parzmore. Unaza do të thotë gjithashtu që çdo dildo / vibrator me një filxhan thithës mund të ngjitet në parzmore. Parzmore me rrip mund të rregullohet për një përshtatje jo-shqip.

Strap-on First Timer

5,100 LEK

Out of stock