Strap-on Deluxe Vibrating Penetrix

9,680 LEK

Dhënia dhe marrja – kënaqësi e pastër! Rrip pa rrip me një dildo të dyfishtë, dridhje dhe funksion të pompës. Fundi i shkurtër i dildos futet në vaginë (ose në anus) dhe muskujt vagjinalë ose anusë mbajnë mbi dildon e rripit. Pompa me top mund të përdoret për të fryrë dildon në mënyrë që të fryhet – kjo gjithashtu e ndihmon atë të qëndrojë brenda më mirë dhe siguron një ndjenjë të plotë. Partneri tani mund të kënaqet me dildon e gjatë, realiste me venat e theksuara. Dridhjet intensifikojnë kënaqësinë. Pompë topi me një valvul presioni sigurie. Dridhja me shumë shpejtësi mund të rregullohet me telekomandën në një tel.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05440940000 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Dhënia dhe marrja – kënaqësi e pastër! Rrip pa rrip me një dildo të dyfishtë, dridhje dhe funksion të pompës. Fundi i shkurtër i dildos futet në vaginë (ose në anus) dhe muskujt vagjinalë ose anusë mbajnë mbi dildon e rripit. Pompa me top mund të përdoret për të fryrë dildon në mënyrë që të fryhet – kjo gjithashtu e ndihmon atë të qëndrojë brenda më mirë dhe siguron një ndjenjë të plotë. Partneri tani mund të kënaqet me dildon e gjatë, realiste me venat e theksuara. Dridhjet intensifikojnë kënaqësinë. Pompë topi me një valvul presioni sigurie. Dridhja me shumë shpejtësi mund të rregullohet me telekomandën në një tel.

Strap-on Deluxe Vibrating Penetrix

9,680 LEK

In stock