Stimulues Sray per kohezgjatje Marathon Intome

1,400 LEK

Spray për kohëzgatje, siguron që të zgjasni më gjatë në shtrat. Spray ka një efekt pak mpirës, në mënyrë që penisi të mos jetë tepër i ndjeshëm gjatë seksit. Përdorni sprayn përpara se të bëni seks dhe prisni një moment që lëkura ta thithë. Me bazë uji, është gjithashtu i përshtatshëm për seks oral dhe është i përshtatshëm për t’u përdorur me prezervativë.

Availability: Vjen së shpejti SKU: INT-HIM-01 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Spray për kohëzgatje, siguron që të zgjasni më gjatë në shtrat. Spray ka një efekt pak mpirës, në mënyrë që penisi të mos jetë tepër i ndjeshëm gjatë seksit. Përdorni sprayn përpara se të bëni seks dhe prisni një moment që lëkura ta thithë. Me bazë uji, është gjithashtu i përshtatshëm për seks oral dhe është i përshtatshëm për t’u përdorur me prezervativë.

Stimulues Sray per kohezgjatje Marathon Intome

1,400 LEK

In stock