Stimulues PowerBoy

1,500 LEK

Intimiteti është një pjesë e rëndësishme e marrëdhënieve më të dashura. Megjithatë, kjo pjesë shumë e veçantë e jetës sonë mund të prishet kur burri orgazmon shumë shpejt. Derdhja e parakohshme mund të çojë në ndjenja të papërshtatshmërisë dhe madje edhe në marrëdhëniet më të dashura mund të shkaktojë pakënaqësi tek gruaja. PowerBoy Endurer Spray funksionon duke ulur ndjeshmërinë e penisit. Parathënia tani mund të zgjatet ashtu si edhe marrëdhëniet seksuale të mëposhtme.

Availability: Vjen së shpejti SKU: A02007 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Intimiteti është një pjesë e rëndësishme e marrëdhënieve më të dashura. Megjithatë, kjo pjesë shumë e veçantë e jetës sonë mund të prishet kur burri orgazmon shumë shpejt. Derdhja e parakohshme mund të çojë në ndjenja të papërshtatshmërisë dhe madje edhe në marrëdhëniet më të dashura mund të shkaktojë pakënaqësi tek gruaja. PowerBoy Endurer Spray funksionon duke ulur ndjeshmërinë e penisit. Parathënia tani mund të zgjatet ashtu si edhe marrëdhëniet seksuale të mëposhtme.

Stimulues PowerBoy

1,500 LEK

Out of stock