Stimulues per meshkuj me karafil dhe arnika

2,160 LEK

Llak higjienik intim për HIM
Me ushqim arnica dhe karafil
Ofron një ndjenjë ndjesi shpimi gjilpërash
Stimulimi poshtë glans!
Llak për kujdesin ndaj penisit për lëkurën që siguron një ndjenjë të freskët dhe të ndjeshme të shpëlarjes dhe thjesht spërkatet mbi penis. Substancat e kujdesit jetësor arnica dhe karafili kujdesin për lëkurën. 30 ml.

Vetëm për përdorim të jashtëm.
Shënim: Mos përdorni së bashku me prezervativët!

Availability: Vjen së shpejti SKU: 06251750000 Kategori: ,

Produkte 100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim Diskret & Anonim

Transport i Falas & i Shpejtë

Përshkrim

Llak higjienik intim për HIM
Me ushqim arnica dhe karafil
Ofron një ndjenjë ndjesi shpimi gjilpërash
Stimulimi poshtë glans!
Llak për kujdesin ndaj penisit për lëkurën që siguron një ndjenjë të freskët dhe të ndjeshme të shpëlarjes dhe thjesht spërkatet mbi penis. Substancat e kujdesit jetësor arnica dhe karafili kujdesin për lëkurën. 30 ml.

Vetëm për përdorim të jashtëm.
Shënim: Mos përdorni së bashku me prezervativët!

Stimulues per meshkuj me karafil dhe arnika

2,160 LEK

In stock