Stimulues per kohezgjatjen Velvor AID

3,600 LEK

AID BeSteady Penis Delay Spray ndihmon në parandalimin e derdhjes së parakohshme dhe siguron më shumë besim për njeriun. Një derdhje e parakohshme është një problem i zakonshëm për meshkujt në mbarë botën, i cili është i pakëndshëm për të dy partnerët.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 251958 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

AID BeSteady Penis Delay Spray ndihmon në parandalimin e derdhjes së parakohshme dhe siguron më shumë besim për njeriun. Një derdhje e parakohshme është një problem i zakonshëm për meshkujt në mbarë botën, i cili është i pakëndshëm për të dy partnerët. AID BeSteady Penis Delay Spray ofron zgjidhjen; një mënyrë e thjeshtë dhe e shpejtë për kënaqësi seksuale afatgjatë dhe më intensive.

Stimulues per kohezgjatjen Velvor AID

3,600 LEK

In stock