Stimulues PENISEX

2,500 LEK

Për më shumë se 45 vjet PENISEX qëndron për cilësinë më të lartë dhe një performancë bindëse që përshtatet vazhdimisht me gjetjet më të fundit. Ajo që i bën produktet tona kaq të vlefshme janë përbërësit e tij.
Ne kombinojmë përbërësit tradicionalë në formulimet moderne – për më shumë elasticitet, energji dhe dëshirë të rifreskuar në jetën e dashurisë.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 4028403145223 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Për më shumë se 45 vjet PENISEX qëndron për cilësinë më të lartë dhe një performancë bindëse që përshtatet vazhdimisht me gjetjet më të fundit. Ajo që i bën produktet tona kaq të vlefshme janë përbërësit e tij.
Ne kombinojmë përbërësit tradicionalë në formulimet moderne – për më shumë elasticitet, energji dhe dëshirë të rifreskuar në jetën e dashurisë.

Stimulues PENISEX

2,500 LEK

Out of stock