Stimulues oral MAX berries

1,700 LEK

Xhel siguron zgjim dhe kënaqësi të shijshme vaginale dhe/ose penile gjatë intimitetit oral Ngre ndjeshmërinë në çdo zonë që një person dëshiron zgjim me çdo prekje Xhel me shije më të mirë në një produkt seksual oral … pa shije mjekësore dhe nuk lë pas shije Formuluar me glicerinë për të siguruar një butësi , veprim jo-ngjitës i kënaqshëm… gjithashtu ndihmon me refleksin natyror të gagës I dizajnuar për përdorim gjatë seksit oral Përdorni një sasi të vogël në zonën intime të dëshiruar Lëreni shijet për të nxitur parathënien … kënaqësi për të dy partnerët

Availability: Vjen së shpejti SKU: 7131185110 Kategori: ,

Produkte 100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim Diskret & Anonim

Transport i Falas & i Shpejtë

Përshkrim

Xhel siguron zgjim dhe kënaqësi të shijshme vaginale dhe/ose penile gjatë intimitetit oral Ngre ndjeshmërinë në çdo zonë që një person dëshiron zgjim me çdo prekje Xhel me shije më të mirë në një produkt seksual oral … pa shije mjekësore dhe nuk lë pas shije Formuluar me glicerinë për të siguruar një butësi , veprim jo-ngjitës i kënaqshëm… gjithashtu ndihmon me refleksin natyror të gagës I dizajnuar për përdorim gjatë seksit oral Përdorni një sasi të vogël në zonën intime të dëshiruar Lëreni shijet për të nxitur parathënien … kënaqësi për të dy partnerët